Absolut precision och extremt lättmanövrerad med hög förarkomfort. PistenBully 400 är fylld med all funktionalitet du behöver för att klara det krävande jobbet i skidbackar runtomkring i världen. 400:an är en kraftfull maskin som lämpar sig lika väl på den stora anläggningen som en arbetshäst i flottan som den ensamma kungen i pisterna på mellanstora och mindre fjällanläggningar. PistenBully 400 är, med sin höga prestanda, förarkomfort och fantastiska totalekonomi en given vinnare i pisterna många år framöver.

PistenBully 400

Den ideala balansen mellan kraft, prestanda och pris. PistenBully 400 är den perfekta flottmaskinen med ett mycket brett arbetsområde.

PistenBully 400 Winsch

Med en 4 tons aktiv steglös winsch klarar PB400 de allra mest krävande utmaningarna, vare sig det är kraftiga branter, tung vårsnö eller tuff backbyggnad.

PistenBully 400 Park

I Parkutförande möjliggörs bland annat upp till 134 graders rörelseväg på schaktbladet, en ny Park-joystick och parkfunktioner på fräsen.

PistenBully 400 ParkPro

Det senaste tillägget i 400-flottan är den mäktiga ParkPro! Det här är maskinen för de riktiga parkproffsen. Utvecklad i samarbete med parkbyggarna själva och fylld med tekniska innovationer är 400 ParkPro klassens nummer 1!

PistenBully 400 Indoor

För inomhusanläggningen finns givetvis PB400 i en Indoor-version. Samma prestanda som alpinmaskinen men utrustad för att kunna köra i en Ski dome, en skidtunnel eller liknande.